GEOGRAFIA SAU SCRIEREA PĂMÂNTULUI,Vol II, 1814-1815

PSR 00002

Salvat

GEOGRAFIA SAU SCRIEREA PĂMÂNTULUI, 1814-1815

Autorul cărții, Nicola Nicolau a întemeiat  școala de la Golești a lui Dinicu Golescu. Împreună cu acesta a călătorit în Europa...

Mai multe detalii

185,00 lei

Informatii

GEOGRAFIA SAU SCRIEREA PĂMÂNTULUI, 1814-1815

Autorul cărții, Nicola Nicolau, a fost dascăl al școlii din Șchei. Înainte de aceasta el a întemeiat  școala de la Golești a lui Dinicu Golescu. Împreună cu acesta a călătorit în Europa. La Paris l-a cunoscut pe cel mai mare istoric al francezilor, Claude Bufie. A plecat și în America să vadă ,,căruțele care merg fără cai” (primele locomotive). La întoarcere l-a cunoscut pe Napoleon Bonaparte, la Waterloo. El a scris patru cărți despre Napoleon, precum și Istoria Americii. Cartea cu cea mai mare popularitate este ,,Geografia sau scrierea pământului”, editată la Buda. Cele două volume ale cărții impresionează prin mărturiile istorice, geografice și documentare privitoare la toate țările Europei, Asiei și Americii.

Aceasta carte a fost salvata de Rotary Kronstadt . O puteti vizualiza, downloada si studia GRATUIT apasand butonul de mai jos.

Prin achizitionarea acestui titlu sustineti activitatea de prezervare a Patrimoniului Primei Scoli Romanesti si primiti o copie a cartii in format fizic.

 vizualizati cartea